Auto onderhoud
Bij Auto Service Scheffers is uw auto in goede handen. Wij staan garant voor vakkundig onderhoud, degelijk reparatiewerk en vriendelijke service. Het maakt niet uit of u ons de zorg voor een nieuwe of een gebruikte auto toevertrouwt: we heten u van harte welkom!                                                                                                                                       
Bij Auto Service Scheffers doen we er alles aan om het niveau van de werkplaats hoog te houden. Zo gaan de monteurs regelmatig op cursus, hebben een goed opleidingsniveau en werken wij met het beste gereedschap en uitlees software.

De automaterialen en vloeistoffen die wij gebruiken zij van de beste merken zodat we ook hier de kwaliteit kunnen waarborgen. Bij ons is het de regel dat er geen één auto gelijk is als het op onderhoud aankomt en wij zorgen er dan ook voor dat wij alleen de olie gebruiken die voorgeschreven wordt voor uw auto. 


Motorolie 
Omdat iedere auto anders is, en een perfect op de auto afgestemde olie van goede kwaliteit bijdraagt aan de levensduur van de motor hebben wij gekozen om uitsluitend met MPM oil te werken. MPM heeft voor  bijna iedere auto een naar fabriek gespecificeerde motorolie. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van MPM OIL 
Als u niet goed weet hoe u de olie moet peilen of welke u moet gebruiken voor uw auto dan helpen wij u hier graag mee. Wij hebben alle meest voorkomende motorolie op voorraad en vullen hem ook direct voor u bij.